SUN-906B Warna Doppler

Pedaran pondok:

1. tampilan warna LED 15 inci ageung nyata fungsi Doppler palabuhan USB sareng port VGA sareng 2 panyambungna usik.

2. Batré bawaan, anu tiasa didamel padamel sahenteuna 3 jam nalika pareum.

3. Aplikasi Utama: Abdomen / Cardiac / Obstetrics / Gynecology / Urology / Andrology / Small Parts / Vascular / Pediatrics / Musculoskeletal jeung sajabana

4. Modeu IMAGING: B, 2B, 4B, M, B / M, B / C, B / D, B / C / D, B / CFM / D, modél CF + B sakaligus, Warna PDI, Warna Ganda, Sakaligus2D / 3D / 4D Warna Sanyawa, PW, CW Duplex / Triplex, CFM, CDE, PD, Directional PD, CD. Anatomi M, modeu Warna M

5. Dumasar PC Warna Doppler sareng sistem Windows, anu tiasa nyambung sareng printer naon waé dina mérek naon waé. Daérah anu dicitak tiasa diatur, anu tiasa gambar, laporan atanapi gambar + laporan, jst.

6. Diwangun-di protokol DICOM 3.0

7. Fungsi multi-basa: Inggris, Cina, Spanyol, sareng Portugis, Rusia, Arab, Perancis, Vietnam, Indonesia, Jérman, Persia, Thailand sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran mérek Panonpoé Tilelep
Jumlah Modél SUN-906B
Jaminan 2 taun
Saatos-diobral Service Balik sareng Ganti
Klasifikasi instrumen Kelas II
Jenis Doppler warna portabel kualitas saé, Alat Diagnostik Ultrasonik Portabel
modeu pencitraan Modél 2D, 3D, CF + B sakaligus, PDI, DPDI, TDI, TSI, jsb
Kadali hak pangguna Leres
Panyambungna Probe 2
PW duplex sareng triplex ngalih bebas Leres
Alat ukur otomatis IMT Leres
Fungsi CW Leres
Gambar modél kompléks Leres
Pangukuran ngambah otomatis PW Leres
pakét parangkat lunak Umum, OB / GYN. bagian leutik, Urologi, Jantung

Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai: 20000 Satuan / Satuan per Taun Doppler warna portabel kualitas saé

Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: Pakét pantes laut / Bungkus pantes pikeun kualitas Doppler warna portabel kualitas
Palabuhan: Shenzhen / Shanghai

Waktos prosés

Jumlah (Unit) 1 - 5 > 5
Est. Waktos (dinten) 5 Pikeun disawalakeun

Conto Gambar

1

oduct Katerangan
Kualitas anu alus gema ultrasound warna portabel Doppler resolusi luhur laptop gambar 4D warna Doppler

906S-scanning-image01
556
381
213
12e

Aplikasi: Beuteung / Jantung / Kandungan / Ginekologi / Urologi / Andrologi / Bagian Leutik / Vaskular / Pediatrik / Musculoskeletal sareng sajabina  

3D / 4D scanner ultrasound portabel / 3D / 4D doppler ultrasound / harga mesin ultrasound doppler
Spésifikasi fisik

Ukuran paranti
375mm * 360mm * 75mm
Beurat alat
5,5kg
Ukuran paking
490mm × 270mm × 490mm
Ngepak beurat
10kg

Konéktipitas / Média / Periferal

Palabuhan Transduser
2
Palabuhan USB
2
Cakram Keras
64GB (SSD), 120G / 200GB SSD (Pilihan)
Daérah percetakan
Gambar, laporan, Gambar + laporan
Port Ethernet
2 (100Mb / 1000Mb)
Tampilan Éksternal
VGA, HDMI,
Printer (Opsional)
Printer USB, Digital Laser Printer, Digital B / W Thermal Printer 

Spésifikasi Hardware
Monitor LED

Ukuran (Diagonal)
15 "
Rasio Kontras
800: 1
Resolusi
1024 * 768 piksel
Caang
230 cd / m2
Jerona Warna
24bit
Puteran Angle
± 90 °
Tingkat abu-abu
256

Cine / Mémori Gambar

Cine Mémori
1200 pigura (maks)
Kacepetan Tinjauan Cine
1, 2, 4, 8
Cine Review Citakan: Loop
Leres
Fungsi Cine Capture
Leres

Konéktipitas DICOM
DICOM3.0 Patuh

Parangkat Lunak 4D
Parangkat lunak 3D / 4D internal

Panyimpenan Gambar
Format Panyimpenan: PNG, AVI, BMP, JPEG, DICOM
Ékspor Pormat Video: AVI
Format Gambar Ékspor: PNG, JPEG, BMP, DICOM
USB Flash Drive

Téknologi digital
Tech Imaging Panorama
Ngolah sinyal sadaya-digital Tech
Multi-beam formasi Tech
Téknik Pangirangan Speckle
Tissue Harmonic Imaging Tech
Tech Optimisasi jaringan dinamis
Duplex & Triplex Synchronous Display
Doppler Daya Pitunjuk
Préparasi Paraméter Imaging
Jaringan Gambar Husus
Lacak Otomatis PW
Ngamutahirkeun sajajar
Modeu CF + B dina hiji layar
Imaging Modél Kompléks
Pangukuran otomatis IMT
Asép Sunandar Sunarya cembung
Imaging Trapezoidal
Kinerja Umum
Broadband Digital
12288 saluran
Beam-tilas
Diprogram deui
Kirimkeun Tegangan
Bisa diatur (15 léngkah)
 
Rentang Frekuensi Beam-tilas
1 ~ 40 M

Pan / Zum:
Zoom Gambar Real-Time, Range Zoom: 100% ~ 400%, Up / Down / Left / Right Inversion

Transduser:

Probe
Convex Array Probe
Linear Array Probe
Intra-Rongga Probe
Usik mikro-cembung
Frékuénsi
Pusat 3,5 MHz
(2.0MHZ ka 10.0MHZ)
Pusat 7,5 MHz
(2.0MHZ ka 10.0MHZ)
Pusat 6,5 MHz
(2.0MHZ ka 10.0MHZ)
Pusat 4.0 MHz
(2.0MHZ ka 10.0MHZ)
Pitch
0,516mm
0,352mm
0,216 mm
 
Radius
60mm
N / A.
10 mm
 
Unsur-unsur
128
128
128
 

Interface Pamaké
Setelan Idin pangguna
Prinsip operasi basis Windows anu intuitif
Panel kontrol pangguna-centric kalayan tata ruang Bumi sareng pangaturan khusus kontrol
Lampu tugas Hurung / Pareum sareng pencahayaan deui-lampu panél kontrol
Kacaangan variabel nunjukkeun kaayaan aktif konci fungsi
Gampang diakses, keyboard QWERTY ukuran pinuh pikeun éntri téks, tombol fungsi sareng program sistem
Puterkeun Cine, Sababaraha Panah, Lembar kerja Konpigurasikeun, Tinjauan Ujian, Piktogram (Tanda Awak), Menu Setup Sistem
Fungsi perhatian dina garis, ngawartosan ka pangguna kumaha carana ngoperasikeun dina léngkah salajengna

Standar
906B warna Doppler unit utama
LCD 15 "kalayan résolusi luhur
Parangkat lunak 3D 4D
Fungsi CW
Dua palabuhan USB
Dua panyambungna usik
Hiji s-video kaluar palabuhan
Hiji port pidéo
Hiji inlet kakuatan
Hiji usik cembung (3.2M R50)
Hiji konektor transduser
Hiji konvérter pidéo VGA
Seueur pakét parangkat lunak pangukuran & itungan
Garansi 24 bulan saprak tanggal ex-pabrik pikeun unit utama
Garansi 12 bulan ti saprak tanggal ex-factory pikeun usik
Produk Patali

SUN-906B Color Doppler13

Sértipikasi

证书

Naha milih urang

SUN-906B Color Doppler16
SUN-906B Color Doppler17
SUN-906B Color Doppler18

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali