US-808F Ultrasound

Pedaran pondok:

1. beurat enteng 0,5 kg, merenah pisan pikeun dilaksanakeun.

2. Crystal jelas kalayan tampilan gambar resolusi luhur.

3. Batré anu teu tiasa dileupaskeun anu tiasa dianggo langkung ti 3 jam.

4. 192 pigura cine-mémori sareng 1024 gambar panyimpenan permanén.

5. Élingan fungsi baca-nyerat ngalangkungan konéksi USB sareng sambungan SD

6. Performa sanésna sami sareng komputer laptop, sapertos mode hemat daya, touch mouse sareng sajabina.

7. Parangkat lunak propésional: Parangkat lunak Pangajaran sarta Palatihan Atikan Umum, parangkat lunak Pangajaran sarta Palatihan Atikan veterinary, perangkat lunak Psikologis Psikologis

8. Port video-out, sambungkeun sareng komputer, monitor éksternal sareng printer HP langsung

9. Ngadukung permukaan warna, daérah ultrasonik semu warna.

10. recharger batré individu pikeun pilihan


Detil Produk

Tanda Produk

808F-9191
1
Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran mérek Panonpoé Tilelep
Jumlah Modél SUN-808F
Klasifikasi instrumen Kelas II
Paparan 7.0'LCD
Panyimpenan 1024 gambar
Palabuhan USB 2
Beurat 0,5 kg
Gelung Cine Pigura 192, manual sareng otomatis
Parangkat lunak Parangkat lunak umum, software Obstetrics sareng perangkat lunak Jantung.
Batré Sakitar 3 jam,
Skala abu 256 tingkat, opat kurva gamma anu tiasa dipilih
TGC Adjustable, Widang caket, Widang tengah sareng lapangan Jauh anu tiasa diatur
Formula beurat Fetus OSAKA, TOKYO1, TOKYO2, MERZ
Jenis Alat Diagnostik Ultrasonik Portabel

Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai: 20000 Unit / Unit per Taun

Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: Pakét pantes laut / Bungkus pantes pikeun udara
Palabuhan: Shanghai

Domba nganggo alat diagnostik ultrasound portabel 

1. Batré
2. 192-pigura cineloop
3. Dua palabuhan USB
4. Kartu SD
5. Parangkat lunak umum, Parangkat lunak Obstetrics sareng perangkat lunak Jantung.

Parangkat lunak
Instrumén diagnostik Ultrasonik ieu (di dieu saatos dirujuk salaku instrumen) ngagunakeun 3,5 MHz éléktrik susunan usik, ngadopsi tilas pancaran digital (DBF); pencitraan aperture dinamis real-time (RDA); dinamis digital lengkep nampi fokus(DRF); konvérsi frékuénsi;8 bagéan TGC; nyaring digital dinamis; nyaring digital dinamis; paningkatan gambar; korélasi garis, korélasi pigura, korélasi titik, interpolasi linier sareng seueur téknologi pengolahan gambar sanés, jst; 


Modeu tampilan salaku B, B / B, 4B, B + M sareng M, faktor ngalikeun gambar × 0.8, × 1.0, × 1.2, × 1.5, × 1 .8, × 2.0 handapeun modeu B;

Kalayan 128 mémori ageung sareng nawiskeun panyimpenan permanén, cine loop sacara real waktos; 256 gambar sayogi saatos didiagnosis playback real-time atanapi ku paningali gambar,

Boga pangukuran tina jarak, daérah, kuriling, denyut jantung, minggu kehamilan(BPD, GS, CRL, FL, HC, OFD, TTD, AC 8 jinis pangukuran) sareng sajabina;

Transformasi Cina sareng Inggris; 16 jinis pamrosésan warna semu; jam real-time; jumlah séri rékaman médis; seueur fungsi catetan salaku nyatakeun karakter layar pinuh;

Ngadopsi skala ageung sirkuit terpadu FPGA, MSF, mémori massal, téknologi ningkatna permukaan sareng sajabina.


Spésifikasi

Modeu scanning susunan linier éléktronik, susunan éléktronik cembung
Modél Imaging B, B / B, B / M, M, 4B
Skala abu 256 tingkat, opat kurva gamma anu tiasa dipilih
Frékuénsi transduser 2,5-8.5 MHz
Gedekeun × 0.8, × 0.9, × 1.0, × 1.1, × 1.2, × 1.3, × 1.4, × 1.5
Panyimpenan permanén 1024
Gelung Cine 192, manual sareng otomatis
Kakuatan Sora 8 peunteun ti 0-7
Rentang Dinamis Disaluyukeun tina 30-75
Palabuhan USB 2
IP disetél 8
Tandana Awak 35 rupa
Warna semu 5 rupa
Ngolah Gambar Kaluhur / Turun, Kénca / Katuhu, Hideung / Bodas, Pigura koréksi Tepi ningkatna, Gulung
Pangukuran Lingkaran, Daérah, Jilid, Babandingan haté, Laju, OB sareng Jantung
Pokus Nomer sareng lokasi pokusna tiasa disaluyukeun
Nyukcruk Garis panduan puncture
TGC Adjustable, Widang caket, Widang tengah sareng Widang jauh tiasa diatur tina 39-99
Tanda Awak 35
IP disetél Ngaran rumah sakit, Tanggal, Waktos, Formula beurat Fetus sareng warna semu
Format toko gambar BMP, DICOM
Formula beurat Fetus OSAKA, TOKYO1, TOKYO2, MERZ
Gambar Korelasi bingkai, ningkatna Ujung, Jangkauan dinamis, garis tengah, sudut scan Scan
Voltaseu AC85V-265V

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali