US-800D Ultrasound

Pedaran pondok:

Pedaran gancang:

1. Ultrasound berbasis PC, anu tiasa nyambung sareng printer naon waé dina mérek naon waé.

2. Parangkat lunak 3D internal, gratis pikeun diaktipkeun nalika Promosi Anyar.

3. Batré bawaan, anu tiasa teras dianggo sahenteuna 3 jam nalika pareum.

4. 6 jinis laporan otomatis sareng pangukuran pikeun OB / GYN, Jantung, Urologi, Organ Leutik, Otot, Vaskular, jst.

5. Monitor LED ageung sareng 15 inci.

6. Dina ngagunakeun, tips rélatif bakal muncul dina handapeun tampilan pikeun panduan operasi anjeun salajengna

7. Fungsi multi-basa: Inggris, Cina, Spanyol, sareng Portugis, Rusia, Arab, Perancis.

8. Kualitas gambar anu luhung sareng sudut pandang gelar 175


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran mérek Panonpoé Tilelep
Jumlah Modél SUN-800D
Jaminan 2 taun
Saatos-diobral Service Balik sareng Ganti
Klasifikasi instrumen Kelas II
Jenis Ultrasound Jual Panas, Alat Diagnostik Ultrasonik Portabel
Batré teras-terasan damel langkung ti 3 jam
Palabuhan USB 2 palabuhan usb, konéktipitas usb flash sareng laser printer
Khususna umum, OB / GYN, vaskular, kardiologi, kemih, organ alit, jst.
Modeu pencitraan 2D, 3D bébas-leungeun
Gambar / video forma AVI, JPG, BMP, PNG, TIF, DICOM
TGC 8-ruas TGC, pangaturan anu tepat tina kauntungan anu caket / jauh
Gelung Cine 512 Pigura (Otomatis / Manual)
Printer Sagala printer henteu kunanaon
Fungsi multi-basa Inggris, Cina, Spanyol, Portugis, Perancis

Bungkusan & Pangiriman
Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran rangkep tunggal: 26X49X49 cm
Beurat kotor tunggal: 12.500 kg
Tipe Paket: Pakét pantes laut / Bungkus pantes pikeun ultrasound Jual Panas

Conto Gambar

1

Waktos prosés

Jumlah (Unit) 1 - 5 > 5
Est. Waktos (dinten) 5 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk
Jual Hot laptop ultrasonic cacad detektor harga ultrasound Sun-800D

Sunbright bangga ngumumkeun sistem ultrasound ukuran laptopna anu anyar, beda-beda ti 2D, 3D, hideung bodas, warna Doppler, jst. Dealer lokal wilujeng sumping pikeun parios sareng Sunbright pikeun distribusi ASAP.

Compact salaku komputer laptop anu khas, Sistem ultrasound 3D Sun-800Dngagabung sareng rékayasa biomédis sareng téknik pencitraan ultrasonik pangénggalna, nganteurkeun kualitas gambar anu luhung, kinerja klinis anu luar biasa sareng kagunaan, alur kerja tutorial ramah-pangguna, gampang mampuh, sareng sajabina. Éta pastina mangrupikeun tangan katuhu ahli ultrasound dimana waé, iraha waé.

Fitur lengkep
Beuratna kirang ti 5 kg, raoseun milih-milih.
Batré internal, waktos damel langkung ti 3 jam, ngalegaan titik perawatan ka situs anu sumber listrikna teu aya.
Henteu ngan ukur sistem ultrasound propésional, ogé tiasa janten komputer laptop nalika dipénta.
Layar LED 15 inci, sagedé sudut pandang 175 derajat.
8-ruas TGC, pangaturan anu tepat tina kauntungan anu caket / jauh.
2 palabuhan usb, konéktipitas usb flash sareng laser printer
Port Discom 3.0, kasaluyuan sareng arsip, PACS atanapi fungsi
Pelabuhan proyektor, kedah pikeun ceramah atanapi latihan
Macem-macem usaha: cembung, mikro-cembung, endo-rongga / rektum, linier, polumeu
Husus: umum, OB / GYN, vaskular, kardiologi, kemih, organ alit, jst.
Modeu tampilan; B, 2B, 4B, B / M, M.
Modeu Imaging: 2D, 3D bébas-leungeun
Format gambar / pidéo: AVI, JPG, BMP, PNG, TIF, DICOM

Usik
3.5MHz R60 / R50 usik cembung; multi-frékuénsi ti 2.0MHz dugi 5.0MHz
Usik linier 7.5MHz L40; multi-frékuénsi ti 5.0MHz dugi ka 10.0MHz
6.5MHz R10 / R13 usik transvaginal; multi-frékuénsi ti 5.0MHz dugi ka 8.0MHz
3.5MHz R20 panyilidikan jantung; multi-frékuénsi ti 2.0MHz dugi 5.0MHz
Balok ngabentuk
DBF, RDA, DRA, DRF
 
DFS
Pemindaian frékuénsi dinamis tina 2.0 dugi 12.0Mhz, 4 scanning multi-frékuénsi
Rentang dinamis
≥100dB, 4 léngkah pikeun pindah fungsi
Téknologi prosés gambar
korélasi pigura anu tiasa dikontrol, koréksi Gamma, ningkatna ujung, ngalancarkeun gambar, gambar denoisiong, pangaturan gain otomatis, kaluhur / kahandap, kénca / katuhu sareng paguneman hideung / bodas.
Gedekeun gambar
ngagedekeun stepless, dinamis real-time PIP fungsi zum lokal
Gelung Cine
512 pigura otomatis / manual cine loop; loop layar multi layar (4B, 9B); otomatis / manual cine loop handapeun modeu B / M sareng M.
Sistem manajemén gambar
fungsi pigeonholing, browsing, ngabandingkeun, nyimpen, nyetak sareng mindahkeun gambar; saloba ratusan rébu gambar sareng rébuan loop cine tiasa disimpen; gambar anu disimpen tiasa dioperasikeun ku layar salayar dina modeu slide.
Pangukuran sareng itungan
ngukur perimeter sareng luasna ku cara jarak atanapi elips; ngukur perimeter sareng luasna ku metode trek; ngukur luas permukaan awak sareng polumeu ku padika elips. 4 ukuran iteuk; ukuran laju; babandingan sténosis liniér, babandingan sténosis daérah, ukuran sudut. Sadaya itungan otomatis.
Alat bantu
pituduh puncture, distogram, gambar sectional
Menu ngatur antarbeungeut
real-time dukungan online sareng navigasi clew system, gambar payun-set sareng fungsi optimasi hiji-konci.
Parangkat lunak ngukur otomatis OB., Gyn., Organ leutik, jantung, urologi sareng sajabana
OB .: BPD, CRL, GS, HA, AC, HC, FL, APAD, TAD, FTA, HUMERUS, OFD, THD, TIBIA, ULNA, AFI, LIMP, BBT, FBP
Gyn.: diameter rahim, ketebalan intima, koléum ovarium, folikel ovarium reuneuh, panjang diameter panjang cervix, uterus.
Organ leutik: kelenjar tiroid, sendi pinggul.
Jantung: AOD, LAD, IVSTd, LVIDd, AA, LAD / AOD, LVPWd, LVIDs, EF, EF SLP, CA / CE, MVCF, CO, CI, LVMWI, AVSV, FS, ACV, ET, SV, SI, LVMW, QMV .
Urologi: tetep sampel cikiih, prostat, PSAD.
Kasus sistim basis data kasus. Sadaya data tiasa disimpen, dipilarian sareng dikokolakeun.
Sababaraha rupa OB. laporan pangukuran, sasmita fisiologis fétil sareng laporan sareng kurva pertumbuhan fétus.
Palabuhan ngalegaan relatif
VGA, S-Video, port video TV
Port USB2.0, kartu hemat 2G
Port jaringan RJ-45
Sababaraha jinis modeu hemat sadayana didukung, ngandung soft disk, hard disk, flash disk, CF card, SD card sareng anu sanésna.
Cocog sareng jet printer, printer laser, printer video sareng perékam pidéo
Rumus Presetting
Sistem presetting pikeun diagnosis sareng rumus pangukuran. Formula anu bénten-bénten tiasa diatur dumasar kana ras anu béda.

Produk Patali

SUN-906B Color Doppler13

Naha milih urang

SUN-906B Color Doppler16
SUN-906B Color Doppler17

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali