Monitor Pasien SUN-700S

Pedaran pondok:

Alat-alat ieu tiasa ngawas parameter sapertos ECG, RESP, SPO2, NIBP, sareng Dual- channel TEMP. Éta ngahijikeun modul ngukur parameter, tampilan sareng perékam dina hiji alat pikeun ngawangun alat anu kompak sareng portabel. Dina waktos anu sasarengan, batréna anu tiasa diganti tiasa nyayogikeun obah pasién.


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna Shanghai, Cina
Ngaran mérek Panonpoé Tilelep
Jumlah Modél SUN-700KB
Sumber Kakuatan Listrik
Jaminan Saumur hirup
Saatos-diobral Service Balik sareng Ganti
Bahan Logam, plastik
Hirup rak 1taun
Sertifikasi Kualitas ce
Klasifikasi instrumen Kelas II
Standar kaamanan teu aya
Jenis Alat Analisis Patologis
warna Murah 15 Inci Warna TFT LCD Screen Patient Monitor
Paparan Témbong ageung 15 inci
3/5 kalungguhan ECG enya
RESP, SpO2, NIBP, 2-TEMP enya
layar cabak pilihan
fungsi multi-basa enya
IBP, ETCO2 pilihan
printer internal enya
Sertipikat CE & ISO

Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai: 20000 Unit / Unit per Taun Murah 15 Inci Warna TFT LCD Screen Patient Monitor
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan: Bungkus pantes pikeun Air / Pakét pantes pikeun Murah 15 Inci Warna TFT LCD Screen Patient Monitor
Palabuhan: Shanghai

Waktos prosés

Jumlah (Unit) 1 - 20 > 20
Est. Waktos (dinten) 5 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk
Murah 15 Inci Warna TFT LCD Screen Patient Monitor

Fitur
* Penampilan anu anggun, tanda anu jelas, panganteur standar, OXYCRG SCREEN, trend chart, karakter ageung, pangawas BED sanés, anu merenah pikeun pangguna.

* Janten lumaku pikeun sawawa, murangkalih sareng neonatal.

* Parameter standar ECG, RESP, NIBP, SPO2 sareng dual-channel TEMP. IBP, CO2, Printer built-in, curving cecekelan, bracket pindah sareng gantung bracket anu opsional.

* Antarmuka operasi sareng Cina sareng Inggris. Rengse sadaya operasi ku tombol sareng tombol. (Bahasa Pilihan: Spanyol, Perancis, Inggris, Portugis, Turki, Jérman sareng saterasna) desain kalayan modul built-in lengkep, kinerja stabil sareng dipercaya.

* LCD LCD 15 TFT kalayan résolusi luhur nunjukkeun parameter sabar sareng bentuk gelombang, sareng alarm, ranjang NO, jam, kaayaan sareng inpormasi sanés anu disayogikeun ku monitor sacara sinkron.

* Eusi pangimeutan, kagancangan scan, volume sareng eusi kaluaran tiasa diatur sacara opsional.

* Neundeun data trend 480 jam, sareng tinjauan bentuk gelombang holographic 40 detik.

* Panyimpenan sareng tinjauan bentuk gelombang ECG 72 jam.

* Fungsi marios NIBP, neundeun dugi ka 2400 data NIBP.

* Ngadopsi téknologi SPO2 digital, anu ngagaduhan anti gangguan sareng kamampuan ngeusian antiweak anu kuat.

Itungan konsentrasi ubar.

* Jaringan: nyambungkeun sareng stasiun pusat, pangamatan Tempat Tidur sanés sareng ngamutahirkeun parangkat lunak. Modeu sambungan: nirkabel sareng kabel.

* Batré rechargeable bawaan pikeun monitoring anu teu kaganggu.

* Nyitak data ECG, SpO2, RESP, BP sareng suhu kalayan hiji konci.

* Unit bedah frékuénsi anti-tinggi, défibrilasi-buktina (sarat pikeun nuju khusus).

* Fungsi analisis pikeun keragaman denyut jantung (HRV) (opsional).

H3d40cdaf1d26464a87f5f24d4c10fea6p01

Fitur Utama
1. tampilan TFT warna resolusi luhur 15 inci, résolusi: 1024 * 768
2. Menu tingkat hiji, gampang dianggo
3. Parameter kalebet ECG, RESP, SPO2, NIBP, TEMP, Pulsa Rate Maksimum 720 jam grafik sareng tren tabular sadaya parameter
4. Perekam internal sareng batré
5. Cocog pikeun dianggo sawawa, murangkalih, neonatal sareng vet
6. 13 jinis analisis Arrhythmia, Multi-lead ECG Waveforms Display dina fase, analisis ST waktos nyata, deteksi Pacemaker, perhitungan Narkoba sareng titrasi
7. SPO2 tiasa nguji lemah 0,1%
8. RA-LL réspirasi impedansi
9. OxyCRG Dynamic View, Bed to Bed view sareng pondok Trend Coexist Display, sistem panggilan mantri
10. Anti-ESU, anti-defibrillator
11. Candak bentuk gelombang anu dinamis
12. Layar rampa tiasa ditampi
13. Antarbeungeut jaringan standar, tiasa nyambung kana sistem monitor Pusat
14. Konfigurasi Standar: ECG, Spo2, PR, NIBP, RR, Temp
15. Opsional: printer internal, IBP, ETCO2, layar toél, jaringan nirkabel, gorobag

ECG
Modeu kalungguhan; I, II, III, AVR, AVL, AVF, V
Keuntungan: X0.25, X0.5, X1, X2
Detak jantung: 15-300BPM (Déwasa) 15-350BPM (Neonatal)
Resolusi: 1 BPM
Akurasi: + - 1%
Rentang pangukuran ST: -2.0- + 2.0mV
Akurasi: + - 10%
Pacemaker: Leres
Nyapu Laju: 12.5 mm / s, 25mm / s, 50mm / s
Bandwidth: Diagnostik: 0.05--130Hz
Monitor: 0,5--40Hz
Bedah: 1-20Hz
SDM sareng Jajaran Alarm
Dewasa: 15-300 bpm
Neo / Ped: 15-350 bpm
Akurasi: 1 bpm
CMRR
Monitor:> 105 db
Operasi: 105 db
Diagnosis:> 85 db

Suhu
Ukuran Range: 0-50C
Resolusi: 0.1C
Akurasi: + - 0,1C

SpO2
Ukuran Range: 0-100%
Resolusi: 1%
Akurasi: 2% (70-100%)
Laju Pulsa: 20-250BPM
Resolusi: 1BPM
Akurasi: + - 3BPM

NIBP
Modeu damel: Manual, Otomatis, Kontinyu
Unit: mmHg, Kpa
Ukuran Range:
Dewasa: SYS: 40-270mmHg
DIA: 10-210mmHg
Hartosna: 20-230mmHg
Murangkalih SYS: 40-200mmHg
DIA: 10-150mmHg
Hartosna: 20-165mmHg
Neonatal SYS: 40-135mmHg
DIA: 10-100mmHg
Hartosna: 20-110mmHg
Resolusi: 1mmHg
Akurasi: + - 5mmHg

Laju pulsa
Ukuran rentang: 20-300 BPM
Akurasi: ± 2 BPM
Resolusi: 1 BPM

IBP
Labél: ART, PA, CVP, RAP, LAP, ICP, P1, P2
Ngukur sareng rentang alarm
ART: 0-300 mmHg
PA: -6-120 mmHg
CVP, RAP, LAP, ICP: -10-40 mmHg
Labél: ART, PA, CVP, RAP, LAP, ICP, P1, P2
Ngukur sareng rentang alarm
ART: 0-300 mmHg
PA: -6-120 mmHg
CVP, RAP, LAP, ICP: -10-40 mmHg

Pencét sénsor
Sensitipitas: 5 uV / V / mmHg
Akurasi (henteu sénsor); ± 2% atanapi1mmHg
Lebar band: Modeu normal: DC ~ 40Hz
Modeu lemes: DC ~ 12.5Hz

ETCO2
Ukuran rentang: 0% - 13%
Resolusi: 1 mmHg
Akurasi: ± 2 mmHg @ <5.0% CO2 (di ATPS)
Réspirasi: 3 - 150 bpm
Jerona bius (opsional)
Sensitipitas EEG ± 400μV
Noise <2μVp-p, <0.4μV RMS, 1-250Hz
CMRR> 100Db
Input impedansi> 50Mohm
Tingkat sampel 2000 sampel / detik. (14 bit setara)
CSI sareng update 0-100. Filter 6-42Hz, 1 detik. Update
EMG 0-100logarithmic.Filter75-85Hz, 1sec.update
BS% 0-100% .saringan 2-42 Hz, 1 detik. Update

Produk Patali

SUN-906B Color Doppler13

Naha Pilih urang

SUN-906B Color Doppler17

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali