Palayanan

Jaminan

XuZhou Sunbright ngajamin peralatan anyar salian ti asesorisna bébas tina cacat dina damel sareng bahan salami dalapan belas bulan (genep bulan kanggo suku cadang) ti tanggal kiriman dina panggunaan sareng jasa normal. Kawajiban perusahaan urang dina jaminan ieu dugi ka ngalereskeun, dina pilihan perusahaan urang, bagian mana waé anu dina pamariksaan perusahaan kami kabukti rusak.

Kabijakan pamulangan

Prosedur Klaim Jasa
Hubungi Departemen Jasa ku Formulir Klaim Layanan sareng inpormasi lengkep ngeunaan masalah éta. Punten nyayogikeun nomer modél, nomer sérial, sareng pedaran ringkes ngeunaan alesan balik, gambaran anu jelas pikeun nunjukkeun masalah mangrupikeun bukti anu langkung saé.

Palatihan Téknis

XuZhou Sunbright nyayogikeun pelatihan téknis & jasa gratis pikeun staf téknis & penjualan distributor pikeun produk anu aya hubunganana sareng salajengna bakal masihan bantosan téknis ngalangkungan e-mail, Skype sakumaha anu dipénta ku distributor. Latihan bakal dilakukeun di Shanghai Cina. Biaya transportasi sareng akomodasi aya dina rekening distributor.

Sarat jeung Kaayaan pengiriman

Dina kurun waktu jaminan: Distributor / nasabah tanggel waler pikeun angkutan barang alat anu dikirimkeun ka Xuzhou Sunbright kanggo diropea. Xuzhou Sunbright tanggel waler pikeun angkutan barang ti Xuzhou Sunbright ka distributor / pelanggan. Saatos jaman jaminan: palanggan ngalaksanakeun angkutan barang naon waé pikeun alat anu dipulangkeun.

Prosedur Balik

Upami diperyogikeun pikeun nyungkeun bagian ka perusahaan urang, prosedur ieu kedah dituturkeun: Sateuacan dikirimkeun matéri, kéngingkeun Formulir RMA (Otorisasi Bahan Pulang). Nomer RMA, katerangan bagian anu balik, sareng pitunjuk pangiriman kalebet kana Formulir RMA. Nomer RMA kedah némbongan di luar bungkusan pangiriman. Kiriman balik moal ditampi upami nomer RMA henteu jelas katingali. 

Bantosan Téknis

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pangropéa, spésifikasi téknis atanapi gangguan fungsi alat, tong ragu ngahubungi kami langsung.