Monitor Kasabaran

  • SUN-700S Patient monitor

    Monitor Pasien SUN-700S

    Alat-alat ieu tiasa ngawas parameter sapertos ECG, RESP, SPO2, NIBP, sareng Dual- channel TEMP. Éta ngahijikeun modul ngukur parameter, tampilan sareng perékam dina hiji alat pikeun ngawangun alat anu kompak sareng portabel. Dina waktos anu sasarengan, batréna anu tiasa diganti tiasa nyayogikeun obah pasién.

  • Patient monitor  SUN-603S

    Pasien monitor SUN-603S

    Alat-alat ieu tiasa ngawas parameter sapertos ECG, RESP, SPO2, NIBP, sareng Dual- channel TEMP. Éta ngahijikeun modul ngukur parameter, tampilan sareng perékam dina hiji alat pikeun ngawangun alat anu kompak sareng portabel. Dina waktos anu sasarengan, batréna anu tiasa diganti tiasa nyayogikeun obah pasién.