Warta

  • Precisely Controlled Dosage Type Infusion Pump And Syringe Pump From Sunbright
    Pos waktos: Okt-13-2020

    Dosis salah ubar anu dianggo ku perawat rumah sakit sering nyababkeun kacilakaan médis anu serius. Ku alatan éta, Xuzhou Sunbright Electronic Technology Co., Ltd. parantos ngaluncurkeun dua pompa infus jarum suntik, nyaéta pompa infusion SUN-900 sareng pompa jarum suntik SUN-500 anu ketat ...Maca deui »

  • Sunbright Grandly Launched The Pixiu Series Of Patient Monitors
    Waktos Post: Sep-27-2020

    Monitor pasién médis mangrupikeun alat atanapi sistem anu ngukur sareng ngendalikeun parameter fisiologis pasien, sareng dokter tiasa ngabandingkeun sareng nilai set anu dipikaterang, éta bakal ngingetkeun ngingetkeun upami éta ngaleuwihan wates éta. Numutkeun strukturna, éta dikelompokkeun opat katégori ...Maca deui »

  • New Era Starts From Sunbright Decade Carnival
    Waktos Post: Sep-27-2020

    Monitor sabar Multipara mangrupikeun parangkat médis atanapi sistem anu ngukur sareng ngendalikeun parameter fisiologis pasien, sareng tiasa ngabandingkeun sareng nilai anu parantos ditangtoskeun, sareng tiasa ngaluarkeun alarm upami ngaleuwihan wates éta. Kami ayeuna ngagaduhan monitor multiparameter kadatangan énggal: ...Maca deui »

  • Sunbright High Quality ECG Machine: Application Principle And Function
    Waktos Post: Sep-27-2020

    ECG mangrupikeun téknologi anu ngagunakeun éléktrokardiograf pikeun nyatet parobihan kagiatan listrik jantung nalika unggal siklus jantung tina permukaan awak. Fitur Saluran anu béda-béda aya: 3-kanal ECG, 6-kanal ECG 7 inci warna LED tampilan layar rampa S ...Maca deui »

  • Popular Science: What is an ultrasonic machine?
    Waktos Post: Sep-27-2020

    Naha éta téh pamariksaan kaséhatan atanapi kunjungan ka rumah sakit, dokter sok naroskeun ka pasién pikeun pamariksaan ultrasound. Kaseueuran pamahaman jalma kana mesin ultrasound dipaké pikeun nguji awéwé hamil. Nyatana, mesin ultrasound henteu ngan ukur dianggo pikeun hamil ...Maca deui »

  • Decade Of Sword: Sunbright Ultrasound Machine Think More Than You
    Waktos Post: Sep-27-2020

    SUN-906A / B / C series mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran mandiri ku Xuzhou Sunbright Electronic Technology Co., Ltd. Dina waktos présipitasi, polesan konstan sareng uji klinis, kumargi seri SUN-906A / B / C diwanohkeun, éta parantos maparin reputasi anu luhur a ...Maca deui »