ultrasound laptop pikeun diagnostik GYN, OB, Urology

Pedaran pondok:

1. Aplikasi: Abdomen / Cardiac / Obstetrics / Gynecology / Urology / Andrology / Small Parts / Vascular / Pediatrics / Musculoskeletal jeung sajabana.
Ultrasound berbasis PC, anu tiasa nyambung sareng printer naon waé dina mérek naon waé.
2. Parangkat lunak 3D internal, gratis pikeun diaktipkeun nalika Promosi Anyar.
3. Batré bawaan, anu tiasa teras dianggo sahenteuna 3 jam nalika pareum.
4. 6 jinis laporan otomatis sareng pangukuran pikeun OB / GYN, Jantung, Urologi, Organ Leutik, Otot, Vaskular, jst.
5. Monitor LED ageung sareng 15 inci.
6. Dina ngagunakeun, tips rélatif bakal muncul dina handapeun tampilan pikeun panduan operasi anjeun salajengna.
7. Fungsi multi-basa: Inggris, Cina, Spanyol, sareng Portugis, Rusia, Arab, Perancis.
8. Kualitas gambar anu luhung sareng sudut pandang gelar 175.


  • Ukuran alat: 375mm * 360mm * 75mm
  • Transduser: Palabuhan 2
  • USB : Palabuhan 2
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Spésifikasi

    Spésifikasi fisik

    Ukuran paranti
    375mm * 360mm * 75mm
    Beurat alat
    5,5kg
    Ukuran paking 490mm × 270mm × 490mm
    Ngepak beurat 10kg

    Konéktipitas / Média / Periferal

    Palabuhan Transduser
    2
    Palabuhan USB
    2
    Cakram Keras 64GB (SSD), 120G / 200GB SSD (Pilihan)
    Daérah percetakan Gambar, laporan, Gambar + laporan
    Port Ethernet 2 (100Mb / 1000Mb)
    Tampilan Éksternal VGA, HDMI,
    Printer (Opsional) Printer USB, Digital Laser Printer, Digital B / W Thermal Printer

    Spésifikasi Hardware

    Monitor LED

    Ukuran (Diagonal) 15 "
    Rasio Kontras 800: 1
    Resolusi 1024 * 768 piksel
    Caang 230 cd / m2
    Jerona Warna 24bit
    Puteran Angle ± 90 °
    Tingkat abu-abu 256

    Cine / Mémori Gambar

    Cine Mémori 1200 pigura (maks)
    Kacepetan Tinjauan Cine 1, 2, 4, 8
    Cine Review Citakan: Loop Leres
    Fungsi Cine Capture Leres

    Konéktipitas DICOM
    DICOM3.0 Patuh 

    Parangkat Lunak 3D
    Parangkat lunak 3D internal 

    Panyimpenan Gambar

    Format Panyimpenan: PNG, AVI, BMP, JPEG, DICOM
    Ékspor Pormat Video: AVI
    Format Gambar Ékspor: PNG, JPEG, BMP, DICOM
    USB Flash Drive

    Téknologi digital
    Tech Imaging Panorama
    Ngolah sinyal sadaya-digital Tech
    Multi-beam formasi Tech
    Téknik Pangirangan Speckle
    Tissue Harmonic Imaging Tech
    Tech Optimisasi jaringan dinamis
    Duplex & Triplex Synchronous Display
    Doppler Daya Pitunjuk
    Préparasi Paraméter Imaging
    Jaringan Gambar Husus
    Lacak Otomatis PW
    Ngamutahirkeun sajajar
    Modeu CF + B dina hiji layar
    Imaging Modél Kompléks
    Pangukuran otomatis IMT
    Asép Sunandar Sunarya cembung
    Imaging Trapezoidal

    Kinerja Umum: Broadband Digital 12288 saluran
    Beam-tilas Diprogram deui
    Kirimkeun Tegangan Bisa diatur (15 léngkah)
      Rentang Frekuensi Beam-tilas 1 ~ 40 MHz

     

    Pan / Zum: 

    Zoom Gambar Real-Time, Range Zoom: 100% ~ 400%, Up / Down / Left / Right Inversion

    Transduser:

    Probe
    Convex Array Probe
    Linear Array Probe
    Intra-Rongga Probe
    Usik mikro-cembung
    Frékuénsi
    Pusat 3,5 MHz (2.0MHZ dugi 10.0MHZ)
    Pusat 7,5 MHz (2.0MHZ dugi 10.0MHZ)
    Pusat 6,5 MHz (2.0MHZ dugi 10.0MHZ)
    Pusat 4.0 MHz (2.0MHZ dugi 10.0MHZ)
    Pitch
    0,516mm
    0,352mm
    0,216 mm
     
    Radius
    60mm
    N / A.
    10 mm
     
    Unsur-unsur
    96
    96
    96
     

    Antarmuka Pamaké: 

    Setelan Idin pangguna

    Prinsip operasi basis Windows anu intuitif

    Panel kontrol pangguna-centric kalayan tata ruang Bumi sareng pangaturan khusus kontrol

    Lampu tugas Hurung / Pareum sareng pencahayaan deui-lampu panél kontrol

    Kacaangan variabel nunjukkeun kaayaan aktif konci fungsi

    Gampang diakses, keyboard QWERTY ukuran pinuh pikeun éntri téks, tombol fungsi sareng program sistem

    Puterkeun Cine, Sababaraha Panah, Lembar kerja Konpigurasikeun, Tinjauan Ujian, Piktogram (Tanda Awak), Menu Setup Sistem

    Fungsi perhatian dina garis, ngawartosan ka pangguna kumaha carana ngoperasikeun dina léngkah salajengna

    Produk Patali
    Naha Pilih urang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali