Pompa Jarum suntik Infusion

  • Hospira infusion pump Top selling champion for adult usage Infusion pump in hospital and clinic

    Pompa infus Hospira Juara jual luhur pikeun pamakéan pamakéan Pompa infusion di rumah sakit sareng klinik

    Tempat Asalna Shanghai, Cina Nami Merk Sunbright Modél Jumlah Panonpoé-900 Sumber Daya Jaminan Énergi Sapanjang Saatos Dijual Layanan Balik deui sareng Bahan Penggantian Bahan logam, Plastik Umur Rak 1tahun Sertifikasi Kualitas ce Klasifikasi Instrumen Kelas II Standar Kasalametan Teu aya Jenis pompa infus inférnaira Top jual Besar Layar Panas jual CE disatujuan ICU narcology Infusion Pump Sun-900 Heating Fungsi pilihan Modeu kerja Rating / Volume / Mode waktos Batre 1 ...
  • Single use infusion pump SUN-500 cheap icu portable safe electric infusion syringe pump

    Pompa infus nganggo tunggal SUN-500 mirah icu portabel pompa jarum suntik infus listrik

    Tempat Asal Shanghai, Cina Nami Merk Sunbright Modél Nomer SUN-500 Garansi 1 Taun Saatos Dijual Jasa Balik sareng Penggantian Instrumen Klasifikasi Kelas II Tipe Alat Pertolongan Pertama, pompa infus pakai tunggal Tampilan murah 4.3 inci layar LCD jauh fungsi pungsi jauh éta jauh fungsi alarm alarm enya mode Multi-suntik mode V, modeu T, sareng mode beurat awak Batre rechargeable built-in éta tiasa dianggo sakitar 3 jam Tilu tingkat kanggo Linggih ...