Mesin Doppler warna

  • CE echo machine phased array probe trolley color Doppler ultrasound

    Mesin gema CE fase susunan usik trolley warna Doppler ultrasound

    Tempat Asalna Shanghai, Cina Nami Merk Sunbright Modél Jumlah SUN-908B Instrumén klasifikasi Kelas II Tipe Portable Ultrasonic Diagnostic Devices, color Doppler imaging mode 2D, 3D, CF + B modél sakaligus, PDI, DPDI, TDI, TSI, jsb Kontrol hak pangguna YES Probe konektor 4 PW duplex sareng triplex ngalih sacara bébas YES IMT auto ukur ukuran YES CW function YES Model modél Image YES PW auto trace pengukuran YES software package General, OB / GYN. tara leutik ...
  • SUN-906B Color Doppler

    SUN-906B Warna Doppler

    1. tampilan warna LED 15 inci ageung nyata fungsi Doppler palabuhan USB sareng port VGA sareng 2 panyambungna usik.

    2. Batré bawaan, anu tiasa didamel padamel sahenteuna 3 jam nalika pareum.

    3. Aplikasi Utama: Abdomen / Cardiac / Obstetrics / Gynecology / Urology / Andrology / Small Parts / Vascular / Pediatrics / Musculoskeletal jeung sajabana

    4. Modeu IMAGING: B, 2B, 4B, M, B / M, B / C, B / D, B / C / D, B / CFM / D, modél CF + B sakaligus, Warna PDI, Warna Ganda, Sakaligus2D / 3D / 4D Warna Sanyawa, PW, CW Duplex / Triplex, CFM, CDE, PD, Directional PD, CD. Anatomi M, modeu Warna M

    5. Dumasar PC Warna Doppler sareng sistem Windows, anu tiasa nyambung sareng printer naon waé dina mérek naon waé. Daérah anu dicitak tiasa diatur, anu tiasa gambar, laporan atanapi gambar + laporan, jst.

    6. Diwangun-di protokol DICOM 3.0

    7. Fungsi multi-basa: Inggris, Cina, Spanyol, sareng Portugis, Rusia, Arab, Perancis, Vietnam, Indonesia, Jérman, Persia, Thailand sareng sajabina.

  • SUN-906A  Color Doppler

    SUN-906A Warna Doppler

    1. tampilan warna LED 15 inci ageung nyata fungsi Doppler palabuhan USB sareng port VGA sareng 2 panyambungna usik.

    2. Batré bawaan, anu tiasa didamel padamel sahenteuna 3 jam nalika pareum.

    3. Aplikasi Utama: Abdomen / Cardiac / Obstetrics / Gynecology / Urology / Andrology / Small Parts / Vascular / Pediatrics / Musculoskeletal jeung sajabana

    4. Modeu IMAGING: B, 2B, 4B, M, B / M, B / C, B / D, B / C / D, B / CFM / D, modél CF + B sakaligus, Warna PDI, Warna Ganda, Sakaligus2D / 3D Warna Sanyawa, PW Duplex / Triplex, CFM, CDE, PD, Directional PD, CD. Anatomi M, modeu Warna M

    5. Dumasar PC Warna Doppler sareng sistem Windows, anu tiasa nyambung sareng printer naon waé dina mérek naon waé. Daérah anu dicitak tiasa diatur, anu tiasa gambar, laporan atanapi gambar + laporan, jst.

    6. Diwangun-di protokol DICOM 3.0

    7. Fungsi multi-basa: Inggris, Cina, Spanyol, sareng Portugis, Rusia, Arab, Perancis, Vietnam, Indonesia, Jérman, Persia, Thailand sareng sajabina.

  • SUN-906C  Color Doppler

    SUN-906C Warna Doppler

    1. tampilan warna LED 15 inci ageung nyata Doppler fungsi port USB sareng port VGA.

    2. Batré bawaan, anu tiasa didamel padamel sahenteuna 3 jam nalika pareum.

    3. Aplikasi Utama: Abdomen / Cardiac / Obstetrics / Gynecology / Urology / Andrology / Small Parts / Vascular / Pediatrics / Musculoskeletal jeung sajabana.

    4. Modeu IMAGING: B, 2B, 4B, M, B / M, B / C, B / D, B / C / D, B / CFM / D, modél CF + B sakaligus, Warna PDI, Warna Ganda, Sakaligus2D / 3D / 4D Warna Sanyawa, PW, CW Duplex / Triplex, CFM, CDE, PD, Directional PD, CD. Anatomi M, modeu Warna M

    5. Dumasar PC Warna Doppler sareng sistem Windows, anu tiasa nyambung sareng printer naon waé dina mérek naon waé. Daérah anu dicitak tiasa diatur, anu tiasa gambar, laporan atanapi gambar + laporan, jst.

    6. Diwangun-di protokol DICOM 3.0.

    7. Fungsi multi-basa: Inggris, Cina, Spanyol, sareng Portugis, Rusia, Arab, Perancis, Vietnam, Indonesia, Jérman, Persia, Thailand sareng sajabina.