• Color Doppler machine
  • Color Doppler
  • Ultrasound machine
  • Patient Monitor
  • ECG machine
  • Infusion Pump Syringe Pump

Penjualan Panas

Produk jual panas kami disambut hangat ku palanggan, anu ngagaduhan réputasi tinggi diantara pasar.

  • Sun-906B color Doppler

    Sun-906B warna Doppler

    Warna laptop Doppler Ultrasound khusus di GYN, OB, Umum, Jantung, Urologi, Organ Leutik

  • Sun-908B color Doppler

    Sun-908B warna Doppler

    Trolley warna Doppler Ultrasound 3D & 4D & Profesional fase usik larik

  • Sun-603S color Doppler

    Sun-603S warna Doppler

    Rangkaian Monitor Pasén, genep parameter, tilu parameter sareng monitor sabar modul

Sistem Diagnostik Ultrasound Warna Doppler

Sistem diagnostik B / W Ultrasound

Ngeunaan URANG

Sunbright ngagaduhan kapasitas panilitian sareng pamekaran mandiri, sistem kontrol kualitas anu sampurna, angkatan kerja anu bermutu tinggi. Ayeuna Sunbright gaduh langkung ti 100 téknisi propésional, puluhan panaliti élmu téknologi, langkung ti 300 padamel. Aranjeunna diarepkeun pikeun leres-leres nuturkeun paménta kualitas dina unggal léngkah produksi sareng operasi. Salaku tambahan kana jasa dasar, Sunbright ogé tiasa nawiskeun jasa khusus anu dipuseurkeun ku manusiawi numutkeun kabutuhan pelanggan. Palanggan heula, palayanan heula nyaéta prinsip jasa! Ultrasound, Color Doppler sareng usik anu cocog pikeun mérek terkenal sok mangrupikeun produk unggulan Sunbright. Dina 2019, Sunbright parantos kéngingkeun ratusan tenders di Amérika, Afrika, Asia sareng Éropa. Kaluaran taunan dugi ka 50000 unit, saluyu sareng produksi standar CE ISO.

Grup Sunbright ngagaduhan tilu perusahaan, Shanghai Sunbright, Xuzhou Sunbright sareng Hongkong Sunbright.
Sunbright ngagaduhan langkung ti 500 padamel, dua pabrik, anu utamina propésional dina Ultrasound, Color Doppler, Patient Monitor sareng alat diagnostik sapertos kitu.

Monitor Pasén Multi-parameter

ECG sareng pompa Infusion / Jarum suntik